Нямате любим ресторант? Тогава вижте това!
Leonardo Bansko

Ресторант Леонардо – италианска кухня

Ако ви се струва пресилено за храната и храненето да се говори като за изкуство – отидете в италиански ресторант “Леонардо”. Ще се убедите, че  посещението в този луксозен ресторант в Банско е истинска атракция, изпълнена с финес и артистизъм.

Която после със сигурност ще препоръчвате на близки и познати. И не става дума само за това, че в “Леонардо” предлагат шоу кукинг и бихте могли като в магически спектакъл да гледате на живо как се приготвят ястията, да се слисате от умения, които са направо за показно пред майстор-готвачи… В този престижен ресторант в Банско всичко е впечатляващо. Да започнем от храната – все пак основно за нея се отива в ресторант, нали? В този ресторант в Банско ще разберете какво представлява истинската италианска храна – и на вкус, и на вид! И веднага ще видите огромната разлика от имитациите, на които вероятно сте попадали досега, мислейки, че ядете “италиански специалитети”.

В “Леонардо” рецептите са гарантирано автентични, “запечатали” вековни италиански традиции в кулинарията. Продуктите и подправките пък са от италиански производители, наложили се като лидери в кулинарния бранш. И тук – за да се получи истинската магия, идва майсторството главния готвач в “Леонардо” Шеф Гани Павлов.

То е уникално, Шеф Гани Павлов вече си е изградил свой стил, който му е като запазена марка на изисканост, креативност прецизност. Завършил кулинарната академия в Тоскана, той специализира в Средиземноморската кухня, има над 15-годишен професионален опит в готварството на водещи позиции в различни елитни ресторанти. Така кулинарните шедьоври на Шеф Гани Павлов не само ще ви покажат какво е истинската италианска храна, но със сигурност ще ви направят нейни почитатели.

Още повече, че в “Леонардо”, който е сред най-добрите ресторанти в Банско, менюто е много разнообразно, ще можете да опитате супи, ястия, предястия, пици, десерти… И понеже едва ли ще успеете с всичко за един път, ще искате да отидете отново.  

СОТИРАНО ФИЛЕ ОТ ДИВ ЛАВРАК СЪС СОС ОТ ДОМАТИ И ПОРТОКАЛИ, РУКОЛА, ПЕЧЕНО КАШУ И БОТАРГА
СОТИРАНО ФИЛЕ ОТ ДИВ ЛАВРАК СЪС СОС ОТ ДОМАТИ И ПОРТОКАЛИ, РУКОЛА, ПЕЧЕНО КАШУ И БОТАРГА

Освен храната, тук и обстановката е много впечатляваща. Още с влизането в ресторанта – просторен и светъл, ще усетите свежест, настроението ви ще се приповдигне. Подредбата е много умело направена и създава уникална атмосфера – свежа зеленина, обгърнала удобните маси и столове, дискретни цветни ухания, съчетание  на модерност, лукс и уют, вдъхващи неповторим усет за Средиземноморието….

Към всичко това прибавете – от средата на юни до средата на септември – двата външни басейна, които може да ползвате и към които има непосредствена гледка  от масите в “Леонардо”. И така да се отпуснете в релакс през целия ден, сякаш сте на екзотична почивка. Защото аква комплексът през лятото е отворен всеки ден от 10 сутринта до 20 маса вечерта. Може да поръчвате храна и напитки в удобните шезлонги, има и луксозни шатри. Единият басейн е детски, с водна пързалка, водата е отоплена с постоянна температура, има – разбира се – и професионален спасител. Така в “Леонардо” е подходящ и за двойки, и за семейства, и за по-големи компании. Местата са 65, а ресторантът работи целогодишно.

И – не на последно място, вижте отзивите на клиентите – всички хвалят и разнообразната и вкусна храна, и обслужването, и уютната атмосфера. И са категорични, че ще посещават ресторанта често.

Така че – отидете в  “Леонардо” и вече ще имате любим ресторант!