Главен готвач
Chef

Запознайте се със своя домакин:
главен готвач Шеф Пламен Рафаилов!

Шеф Пламен Рафаилов е главният готвач и идейният двигател на кулинарното изживяване, предлагано в италиански ресторант Леонардо – Банско.

Неговите осъвременени прочити на традиционните средиземноморски класики се отличават с фини вкусове, деликатни текстури и съвършена изисканост. Превръщайки храната от група продукти в истинско произведение на кулинарното изкуство, той предлага на гостите на ресторанта едно класно гастрономично пътуване до средиземноморието. При това – с внимание към детайла и грижа за всички сетива!

Професионален опит

Шеф Рафаилов има над 15-годишен опит в сферата на кулинарията. Той започва кариерата си в един от най-добрите петзвездни хотели на българското черноморие, където извървява целия път на кариерното си израстване до главен готвач.

През годините шеф Рафаилов се грижи за кулинарното изживяване на гостите в различни луксозни хотели в България, както и в няколко първокласни а ла карт ресторанти в български морски курорти.

Той е в екипа на ресторант Леонардо от пет години, като това време прекарва като заместник главен готвач. От лятото на 2022 година, шеф Рафаилов показва натрупания опит, креативността и таланта си като главен готвач в Леонардо.

С вкус на Италия

Пътят на шеф Рафаилов преминава директно през извора на италианската школа в кулинарията. Дълги години той е помощник шеф на един от най-прочутите италиански готвачи в България – Джовани Порку.

В тази съвместна работа, шеф Рафаилов има възможността да се срещне и да твори рамо до рамо със световноизвестни чуждестранни готвачи, включително и носители на мишлен звезди. Този безценен опит му дава знанията, уменията, смелостта и креативността да съчетава традиция и иновация с размах – така че резултатът в чинията да надмине всички ваши очаквания!

Насладете се на таланта на нашия главен готвач в атмосфера на модерна класика и изчистен уют – с бърза и лесна резервация онлайн през нашия уеб сайт.

РезервирайтеРазгледайте нашето меню