Искате незабравима романтична вечер? Семейно тържество? Мястото е едно – вижте го!
Leonardo

Ако искате да подарите незабравима романтична вечер на любимия човек, отидете в италиански ресторант Леонардо в Банско. Още повече, че Леонардо е непосредствено до Апарт хотел Лъки Банско и можете да изкарате чудесен уикенд: уют, спокойствие, петзвезден комфорт, неповторими гледки и изживявания сред уникално красивата планинска природа.

Ресторант Леонардо в Банско - интериор

Това райско кътче е на 160 км от София, като 120 от тях са магистрални.

Всъщност този луксозен ресторант в Банско е много подходящ за всякакви събирания – семейно тържество или – да речем – годишнина на випуска, фирмен банкет и т.н. Леонардо разполага с 65 места и работи без прекъсване през цялата година.

В Леонардо обстановката и храната са уникални – всички хвалят разнообразието от вкусни ястия и  приятната атмосфера, както и приемливите цени. Силно ще ви впечатли и обслужването: дискретно, и едновременно с това – някак постоянно, за да не ви липсва нищо. Защото персоналът се обучава по съвременните методики – включително от психолози за поведенческите модели при клиентите и на тази база – отгатване на желанията им.

Така на гостите не им “остава време” да им се появи някакъв проблем – персоналът е в помощ дори при поява на колебание за избор на ястие, вино и т.н. Самите клиенти коментират, че ведро усмихнатите и любезни сервитьори очевидно работят с удоволствие.

biopile

Всичко в този престижен ресторант в Банско е обмислено и изпълнено, за да се чувстват клиентите спокойно, приятно, да им се създава ведро настроение. Светло е, просторно, обзавеждането е модерно с удобни маси и столове, с много зеленина около тях. Има и кътове с подбрано приглушено осветление, фонова музика, приятни аромати… В интериора е съобразена дори комбинацията от цветовете за създаване на настроение – отпускащо морско синьо, топло кафяво, стимулиращо жълто и т.н.

За храната вече споменахме, че е уникална. Защото това е истинска, оригинална италианска храна. Приготвена по автентични рецепти, с оригинални италиански продукти и подправки, доставени от реномирани, проверени италиански производители.

Особено важно е и самото приготвяне на ястията. То е под “диригентството” на главния готвач Шеф Гани Павлов. Той е всепризнат майстор, завършил международната кулинарна академия в Тоскана, специализирал национална и средиземноморска кухня, а 15-годишната му кариера е само в елитни ресторанти. Шеф Гани Павлов държи на реномето си и не позволява никакви компромиси дори с най-малките детайли – да се пропусне например някоя подправка или да не е в съвсем точното съотношение.

Така “Леонардо”, който е един от най-добрите ресторанти в Банско,  е чудесен за любителите на италиански специалитети. Но също така и за тези, които просто обичат вкусната храна и са готови на кулинарни приключения, в които да открият нещо непознато досега. А изборът в този ресторант в Банско е голям – както от класически италиански, така и от средиземноморски ястия.

Има и вкусно барбекю JOSPER, за приготвянето на което се използват екопродукти с доказан произход. А част от емоцията в ресторант Леонардо е възможността за шоу кукинг – ако желаят, гостите могат на живо да наблюдават приготвянето на храната.

Накратко: романтична вечер, семейно тържество или фирмено събиране – мястото е известно, италиански ресторант Леонардо в Банско.

Датите избирате вие.