Защо да не се насладите и Вие?
LeonardoPool

Какво може да впечатли едно българско семейство за годишнината от сватбата му, която е била в Италия? Отговор дава самото семейство: луксозният италиански ресторант Леонардо в Банско!

Ресторант Леонардо в Банско - интериор

Светослава Ханджийска подчертава, че нарочно си поръчали сходно меню с това от спомените им. И е категорична, че в Леонардо е било в пъти по-вкусно! Естествено, със съпруга си решили от сега нататък да си празнуват годишнините от италианската си сватба са само в този луксозен ресторант в Банско.

Втори въпрос. Какво може да впечатли едно българско семейство, което – по думите на съпругата Соня Иванова, обожава италианската храна? И това семейство само дава отговор – италианският ресторант Леонардо в Банско.

Соня и съпругът й  наскоро отседнали  в Лъки Банско и персоналът от рецепцията им препоръчал да вечерят в Леонардо, който е непосредствена близост до хотела. В ресторанта двамата били поразени първо от обстановката, след което ги впечатлило перфектното обслужване.

ЛИНГУИНИ СЪС СКАРИДИ И ТИКВИЧКИ И ПРЕСЕН РОЗМАРИН
ЛИНГУИНИ СЪС СКАРИДИ И ТИКВИЧКИ И ПРЕСЕН РОЗМАРИН

Соня коментира, че храната е била поднесена на изключително високо ниво и невероятно вкусна, и препоръчва този престижен ресторант в Банско.

Трети въпрос. Какво може да впечатли чуждестранни туристи, тръгнали из Европа и минали през Банско? Отговора дават Джон и Хедър. Те били в Леонардо със свои приятели. Поръчали различни ястия, от които останали много доволни, както и от виното, препоръчано им от сервитьора. Заричат се да дойдат отново в този ресторант в Банско.

Можем да продължим с още благодарствени отзиви – от фирмено парти, от впечатленията, че в Леонардо всичко било като в италиански филм и др.

Тези коментари са направили хора от различни поколения и националности, но общото е едно – разкошна обстановка, перфектно обслужване, вкусна храна, голям избор, добри цени. Неща, които са неизменна традиция в Леонардо.

Но най-силното “оръжие” на Леонардо е, че в този ресторант в Банско предлагат истинска, автентична италианска кухня. Храната тук се приготвя по оригинални рецепти, с оригинални продукти и подправки.

В Леонардо ще можете да направите кулинарно пътешествие из различни географски области на Италия, регионални ястия от които с годините и вековете са се наложили и като национални.  

В началото споменахме, че гостите освен от храната, се впечатляват също така и от обстановката, и от обслужването. Доброто обслужване обаче не се дължи на магия, а на добра подготовка. Всеки член на персонала преминава през специални обучения от професионални психолози. Те се учат да разпознават поведението на гостите, да разбират какъв тип клиенти са, какво биха желали според настроението си, как да им бъдат полезни при избора на ордьоври и т.н.

Като обстановка италиански ресторант Леонардо ви потапя в Средиземноморска атмосфера – модерен дизайн, удобни маси и столове сред свежа зеленина, светлина, простор, нежни аромати, фонова музика…

При всичко тава – защо да не се насладите и вие? Ресторант Леонардо, който е част от аква комплекса към апартхотел Лъки Банско, е с 65 места и работи целогодишно. Просто се обадете за резервации.