Restaurant Leonardo Bansko

Италиански ресторант в Банско кара гостите да се влюбват

В този ресторант ще се влюбите. Имаме предвид – в италианската храна и изискания стил. Макар че в романтичната атмосфера на италиански ресторант „Леонардо“ всичко е възможно – даже да направите брачно предложение!

„Леонардо“ е луксозен ресторант в Банско и е част от аква комплекса към 5-звездния хотел „Лъки Банско“. Още с влизането ще получите усещане за средиземноморски повей, макар да сте в ресторант в Банско. Светлина, зеленина, нежно ухание на лавандула, гледка към двата външни басейна…

Сред тази пленяваща свежест удобните маси и столове, целият интериор,  придават едновременно усещане и за лукс, разкош, и за уют. Обстановката в този престижен ресторант в Банско ви предразполага да се отпуснете в приятно очакване. А храната е превъзходна! Ястията са по оригинални италиански рецепти и се приготвят само с оригинални италиански продукти.

Тук има всичко, за което биха се сетили и най-големите познавачи на италианската кухня. А е приготвено така, че ще ги възхити. Шеф Гани Павлов не допуска да се случи друго.

Дългият професионален опит му позволява да твори своите изумителни кулинарни магии, които винаги очароват клиентите на ресторанта. Доверете му се и вие – шеф Гани Павлов е завършил Кулинарен Институт в Тоскана “International Academy of Italian Cuisine”, Италия, и се занимава професионално с готварство от петнадесет години. Специализиран е в средиземноморска и национална кухня, а кариерата му като Главен готвач се развива в първокласни ресторанти. При него няма компромиси – изпипва всеки детайл, за да се получи фантастичният вкус на ястията му, които поднася по уникален начин.
Така бихте разпознали „Леонардо“ и със завързани очи – само по вкуса – измежду другите ресторанти в Банско.

Ресторант „Леонардо“ предлага както автентични италиански ястия, приготвени от най-висококачествени свежи съставки, така и вкусно барбекю JOSPER, приготвено с продукти с доказан еко произход.

При всичко това ресторантът предлага шоу кукинг, любителят на кулинарни удоволствия може да наблюдава непосредствено тайнството на приготвянето на ястията. А те са толкова много и разнообразни, че е най-добре да разгледате менюто и да си изберете сами – от салатите, през супите и предястията, основни ястия, гарнитури, десерти… Ако сте с деца, за десертите им кажете най-накрая, защото ако отрано разберат какви сладоледи и други сладки лакомства ги чакат, през цялото време ще напират за тях.

За ресторант „Леонардо“ говорят и отзивите на клиентите – и българи, и чужденци. Те подчертават  колко са впечатлени от вкусните ястия, разнообразието, модерната атмосфера, безупречното обслужване и са категорични, ще посетят отново това невероятно място.

Възможностите за чудесни преживявания при посещението на ресторант „Леонардо“ обаче не се изчерпват с казаното до тук. Представете си – басейн, разкошно удобен шезлонг от тиково дърво, масичка /може и луксозна шатра/. Приятна музика, която ще чувате и ако влезете под водата, защото озвучаването е перфектно; от ресторант „Леонардо“ ви носят вкусни коктейли, изстудено вино и храна, подходяща за хапване на шезлонга…

Както споменахме, ресторант Леонардо е неделима част от аква комплекс “Леонардо”. Той разполага с два външни басейна, единият предназначен за деца до 6 години и е с водна пързалка.
Водата се отоплява постоянно,
осигурен е спасител – всичко за вашето удобство, приятни изживявания и сигурност.

И всичко това – в непосредствена близост с луксозния хотел Лъки Банско!

Направо да си изкарате почивката там…